КОЕК починає продавати природний газ

Кіровоградська обласна ЕК є українською компанією з постачання енергоносіїв. Наша компанія зарекомендувала себе як надійний постачальник електричної енергії, що чуйний до потреб своїх клієнтів. А професіоналізм та сервіс обслуговування – візитна картка нашої компанії.

Ми намагаємось не зупинятися на досягнутому та постійно працюємо над своєю стратегією – бути першими серед компаній-енергопостачальників завдяки нашому розумінню потреб клієнта, сервісу обслуговування та надійності. Для цього ми постійно моніторимо, вивчаємо та аналізуємо практику західних та східних країн щодо роботи енергокомпаній.

Цікавим фактом є те, що у практиці європейських країн є постачання не тільки електричної енергії, але й природного газу однією і тією ж компанією. Це забезпечує зниження витрат для клієнтів та лояльність для компанії-енергопостачальника.

Так як Кіровоградська обласна ЕК є не тільки надійним партнером, але й сучасною компанію, яка не боїться нових та амбіціозних рішень, ми раді повідомити, що отримали ліцензію на постачання природного газу!

Що це означає? Це означає, що Кіровоградська обласна ЕК тепер може комплексно забезпечувати своїх клієнтів енергоносіями: природним газом, електричною енергією, супутніми товарами та послугами. Тепер з нами буде ще простіше і ще вигідніше працювати, адже комплексні рішення завжди вигідніші ніж окремі.

Ми готові представити нашим клієнтам комплексну комерційну пропозицію, що буде об’єднувати в собі постачання як електроенергії, так і газу. Наш клієнт відразу відчує вигоду від зниженої ціни по обом видам енергоносіїв.

наголосив заступник директора-начальник департаменту продажів ТОВ "Кіровоградська обласна ЕК" Панасюк А. М.

Тепер будь-яке підприємство, організація, установа, фізична особа-підприємець може обрати Кіровоградську обласну ЕК, як свого постачальника електроенергії та газу!

Також ми працюємо над тим, щоб така можливість з’явилася й у наших побутових клієнтів.