ЗАБОРГОВАНІСТЬ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ!

Прострочена заборгованість населення Кіровоградської області за спожиту електроенергію вже перевищила відмітку 114 млн.грн! А це значить, що на цю суму енергокомпанії не зможуть підготуватися до відновлення електромереж внаслідок ракетних обстрілів агресором.

Також, це означає, що кожен громадянин, який не сплатив за спожиту ним електроенергію, ризикує не тільки отримати позов до суду з наступним арештом майна та коштів на карткових рахунках, а й попасти в Українське бюро кредитних історій. Останнє тягне за собою розповсюдження інформації про прострочений борг серед банків, інших фінансових й кредитних установ, та впливає на рішення про надання кредитів та позик.

Друзі, борг, це важкий тягар, і чим довше тягнути з його погашенням, тим важче стає жити. Тому ми закликаємо вас, у випадку наявності заборгованості за спожиту електроенергію, якомога швидше її погасити!

Нагадуємо, що зробити це можна швидко та комфортно за допомогою наших сервісів:

  • «Персональний кабінет»;

  • Мобільний додаток «КОЕК Мобайл».

  • чи за допомогою будь-якого зручного для вас банківського чи платіжного сервісу.

  • Наприкінці, ми не можемо не висловити щирої подяки тим нашим клієнтам, котрі вчасно та в повному обсязі розрахувалися за спожиту електроенергію Ваш вклад в стабільність енергосистеми країни дуже важливий. Дякуємо вам.

    КОЕК – разом до перемоги!