Дорогі клієнти нашої компанії!

Сьогодні ворог продовжує завдавати ракетних ударів по енергетичних об’єктах України. Зокрема, обстріляли об'єкти Харківської ТЕЦ-5, Зміївської ТЕЦ в Харківській області, а також Павлоградської ТЕЦ-3 в Дніпропетровській області, пошкодили Кременчуцьку ТЕЦ. Все це з однією метою – позбавити нас електроенергії, відсутність якої негативно вплине не тільки на комфорт та добробут в наших оселях, а й на підприємницьку діяльність.

Будь-яка енергостанція - це великий і крихкий об'єкт, пошкодження якого призводить до нечуваних наслідків. Тому загроза, на жаль, зберігається на максимальному рівні.

Відновлення та відбудова пошкоджених електростанцій та ліній електропередач потребує чималих фінансових ресурсів.

Для запобігання енергетичній кризі, кожен з нас сьогодні має підтримувати енергетичний фронт України! І це стосується не лише побутових, але й юридичних споживачів, оскільки електроенергія відіграє важливу роль у підприємницькій діяльності, функціонуванні соціальної сфери, військової інфраструктури.

Зараз дуже важливо пам’ятати про свій обов’язок, як споживача електроенергії, а саме проводити повну та завчасну оплату за спожиту електроенергію!

Тільки спільними зусиллями й відповідальністю ми зможемо протидіяти ворогу, та залишатися із світлом і теплом в наших оселях та електроенергією для бізнесу.